Revista presei

Citeste Articole referitoare la Instalatiile Auto GPL

Top Gear: Un supercar pe GPL - CCG customGT
21-Decembrie-2011

CCG customGT este un supercar construit pe GPL

CCG customGT este un supercar construit de o companie din Germania care se ocupă cu producerea de sălbăticiuni asemănătoare cu verzitura asta din fotografii. DA, este pe GPL! Dotata cu motor de Corvette, 605 Nm cuplu, sprintul de la 0 la 100 km/h în 3,3 secunde, iar viteza maximă care poate fi atinsă - până la 320 km/h.

Evenimentul Zilei si Revista Capilal: Perioada de amortizare a achizitiei unui autoturism care consuma motorina depaseste 10 ani
07-Noiembrie-2011

Maşină pe diesel sau pe benzină?

Perioada de amortizare a achiziţiei unui autoturism care consumă motorină depăşeşte 10 ani!

Mai este rentabil să cumperi un autoturism diesel în 2011, având în vedere evoluţia preţului combustibililor? Această întrebare îi frământă pe mulţi dintre cei care vor să-şi cumpere un vehicul.

Modificările de preț ale combustibililor față de anii 2007-2008 au schimbat radical perioada de amortizare. Pe atunci, dieselul devenea rentabil după doar patru ani, acum, după 11.

Noi spunem ca investitia in instalatii GPL este mai avantajoasa: atat ca pret initial, cat si pentru costurile de exploatare si intretinere reduse. Vezi pagina calculator GPL: http://www.autoecogpl.ro/doc_17_cat-puteti-economisi-folosind-instalatiile-gpl-zenit-agc_pg_0.htm

 
Prestigioasa revista britanica Auto Express a dedicat un articol comparand utilizarea motoarelor pe benzina cu cele pe motorina. Britanicii au arătat că multe modele cunoscute de mașini cu motoare diesel au fost rulate mai mult de 50.000 de km pe an până ca ele să ajungă la un prag în care sunt mai economice decât cele pe benzină. Revista Capital - "Studiu recent: Motorul diesel nu este, întotdeauna, mai bun decât cel pe benzină"
19-Septembrie-2011

Prestigioasa revista britanica Auto Express a dedicat un articol comparand utilizarea motoarelor pe benzina cu cele pe motorina. Britanicii au arătat că multe modele cunoscute de mașini cu motoare diesel au fost rulate mai mult de 50.000 de km pe an până ca ele să ajungă la un prag în care sunt mai economice decât cele pe benzină.

Scumpirea preţului benzinei, salariile tot mai mici şi criza financiară pun pe gânduri tot mai mulţi şoferi, care au început să ia în considerare foarte serios trecerea propriilor maşini de la benzină la GPL.  În timp ce unii dintre participanţii la trafic au făcut deja acest pas şi nu regretă, ba mai mult, au început să economisească bani importanţi, alţii studiază piaţa şi caută răspunsuri la întrebările legate de achiziţionarea unei instalaţii cu gaz petrolifer lichefiat (GPL). Liderul de Opinie - "GPL-ul „umileşte” benzina"
15-Iulie-2011

Scumpirea preţului benzinei, salariile tot mai mici şi criza financiară pun pe gânduri tot mai mulţi şoferi, care au început să ia în considerare foarte serios trecerea propriilor maşini de la benzină la GPL. În timp ce unii dintre participanţii la trafic au făcut deja acest pas şi nu regretă, ba mai mult, au început să economisească bani importanţi, alţii studiază piaţa şi caută răspunsuri la întrebările legate de achiziţionarea unei instalaţii cu gaz petrolifer lichefiat (GPL).

Daca in 2009 buteliile detineau un procent majoritar de aproape jumatate din structura pietei de GPL, in 2010 autogazul a dominat piata detinand circa 45% din total si inregistrand o crestere de peste 10% fata de anul precedent. Cresterile au fost determinate in primul rand de pretul autogazului, situat la jumatate fata de pretul benzinei. webRelease - "Romania ruleaza autogaz cu peste 10% mai mult pe an"
21-Iunie-2011

Daca in 2009 buteliile detineau un procent majoritar de aproape jumatate din structura pietei de GPL, in 2010 autogazul a dominat piata detinand circa 45% din total si inregistrand o crestere de peste 10% fata de anul precedent. Cresterile au fost determinate in primul rand de pretul autogazului, situat la jumatate fata de pretul benzinei.

Deşi ne aflăm într-o perioadă în care preţurile carburanţilor au dus la proteste, există totuşi variante care pot duce la scăderea semnificativă a costurilor de transport. Romania Libera - "Alternativa GPL"
20-Ianuarie-2011

Deşi ne aflăm într-o perioadă în care preţurile carburanţilor au dus la proteste, există totuşi variante care pot duce la scăderea semnificativă a costurilor de transport.

Calculator de pret

 

Reteaua de distributie